3年F組の英語による朝の全校放送の内容をお伝えします。
内容は以下より

4月17日  MIURA
Good morning everyone.
Today is Friday 17th of April.

Today some high school students have examinations.
Have you prepared for them?
I didn’t, but I’ll do my best.
Any way, go for it GIRLS!!

It is getting warmer day by day and we’ll change our uniforms to summer one’s soon.

Sports Fiesta is also coming soon.
I hope all you girls have prepared well.

I’m in “white team”.
For the KOU3(3rd grade in high school), it’s final Sports Festival.
Let’s enjoy and we’ll have a good day!!

The time is now 8:22.
And home room begins in 3 minutes.
Don’t be late and have a nice day!!